Πλατφόρμα σύγχρονης και ασύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης


Η πλατφόρμα τηλε-κατάρτισης της ΚΟ.Δ.Ε.Π., διατίθεται δωρεάν στο κοινωνικό φροντιστήριο "Διδακτική Αλληλεγγύη", της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά (ΚΟ.Δ.Ε.Π.), με σκοπό να υποστηρίξει την εκπαιδευτική διδασκαλία των μαθητών διαφόρων σχολείων του Δήμου Πειραιά, μέσω της εξ-αποστάσεως σύγχρονης και ασύγχρονης τηλε-κατάρτισης. Η κάθε εκπαιδευτική ενότητα δίνει τη δυνατότητα σε καθηγητές και μαθητές να πραγματοποιήσουν διαλέξεις και παραδόσεις μαθημάτων σε πραγματικό χρόνο, μέσα σε διαδικτυακή αίθουσα (e-class). 


Η "Διδακτική Αλληλεγγύη" στελεχώνεται από εθελοντές καθηγητές και εκπαιδευτικούς, με βασικό τους μέλημα την προσφορά γνώσης και υποστήριξης στους μαθητές, που ειδικά λόγω της παρούσας συγκυρίας με την έξαρση του κορωνοϊού COVID-19 και δεδομένου του περιορισμού μετακινήσεων, δεν είναι δυνατή η παράδοση των μαθημάτων σε κοινές αίθουσες διδασκαλίας με φυσική παρουσία, όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. 

...............................................................................................

H ΚΟ.Δ.Ε.Π. δεν φέρει ευθύνη για τα δικαιώματα διάθεσης και χρήσης του εκπαιδευτικού και διδακτικού υλικού της πλαφόρμας, μιας και το όποιο υλικό, σημειώσεις, διαγωνίσματα και διαλέξεις αποτελούν πρωτοβουλίες των καθηγητών. 

    Available courses